‘Als je ergens je energie en passie in stopt, is er heel veel mogelijk!’

Kim de Lange

Kim, bekend als Miss Melera (30 jaar), heeft van haar hobby haar baan gemaakt. Ze is DJ en wereldwijd aan het doorbreken. We spraken Kim in Haarlem. De stad waar het allemaal begonnen is.

Wat is geluk voor jou?
De vrijheid hebben om te kunnen doen wat je wilt doen en ervaren in het leven. Ik kan al gelukkig worden van het feit dat ik mezelf overal naar toe kan verplaatsen in m’n oude bak. Tuurlijk is een cabrio misschien mooier, maar ik ervaar hetzelfde: vrijheid.

Je bent internationaal doorgebroken in je DJ carrière. Leef je je droom?
JA! Ik doe zoveel dingen die ik anders nooit gedaan had. Vliegen vond ik maar niks. Ik dacht dat ik altijd in Europa zou blijven rondkarren. Nu vlieg ik de wereld over. Op een podium staan in de spotlights was niet iets waar ik dacht te gaan staan. Ik vind het heel vet dat ik door mijn passie voor muziek ook mijn grenzen ben gaan verleggen.

Wat had je gedaan als je niet was doorgebroken als DJ?
Dan had ik de richting van mijn studies gekozen, ik heb er namelijk twee afgerond. Interieur Advisering en Mode aan de Kunst Academie. Ik vond het leuk en toen ook belangrijk om af te ronden.

Wat is een wijze les die je van je ouders hebt meegekregen?
Dat je moet doen waar je je goed bij voelt. Datgene waar je sterk in bent ontwikkelen.

Je bent dit jaar 30 geworden. Bekend met het dertigers dilemma?
Jawel, ik zie het om me heen. Als ik te lang iets zou doen waar mijn passie niet in zit, zou ik er misschien ook last van hebben. Ik ben altijd bezig geweest met doen wat ik leuk vind. Natuurlijk heeft ook mijn werk minder leuke aspecten. Mijn belasting doe ik gewoon zelf. Ik maak momenteel zoveel mee dat ik geen onrust ervaar in mijn leven. Ik leef in het nu en maak me het liefst zo min mogelijk zorgen om later.

Heb je nog dromen?
Op creatief vlak zou ik meer willen doen. Het draaien breder trekken dan muziek alleen. Ik ben visueel ingesteld en het lijkt me mooi dit in de toekomst meer te laten zien.

Wat zou jij de jongere Kim adviseren?
Doen waar jij gelukkig van wordt. Er niet alleen over dromen, maar er hard voor werken. Als je ergens je energie en passie in stopt, is er heel veel mogelijk!

Back
NEXT