Meet You at Surfana
Ik struin door de duinen, het zand kruipt tussen mijn tenen en de wind blaast mijn haren door elkaar. In de verte hoor ik gelach en muziek. Ik kijk naar jou en voel de kriebels in mijn buik. Als we duin op lopen verschijnen tussen het groen de wapperende gekleurde vlaggen en toppen van tipi’s in ons zicht. Een klein moment voor de storm zijn we stil. De zon verwarmd mijn gezicht. Ik snuif de frisse zilte zee lucht op, kijk naar één van de mooiste stukjes natuur die Nederland rijk is en bruis van de energie. Alles klopt, ik knijp in je hand en kan ook de spanning af lezen op jouw gezicht. This must be the place, een heel weekend lang. Surfana we’re back!

Good vibes
In het weekend van 10, 11 en 12 juni wordt in de Bloemendaalse duinen voor de vierde maal het Surfana Festival gehouden. De duinpan, gelegen op het terrein van Camping de Lakens, wordt voor een weekend lang omgetoverd tot een vrijplaats voor sportievelingen zoals surfers en kiters, maar ook creatievelingen, muziekliefhebbers, natuurliefhebbers, ouders met kinderen en natuurlijk de campinggasten van de Lakens.

Het festival wordt opgebouwd uit gerecycled materiaal. Surfana hecht veel waarde aan goed en betaalbaar eten en heeft elk jaar een scala aan verrassende restaurants en foodtrucks met gezond, biologisch (vegetarisch en veganistisch) eten.

Het festival is gericht op leren, doen en ervaren. Zo kun je deelnemen aan verschillende watersport clinics zoals surfen, kitesurfen en suppen. Er is een creatieve knutsel-hoek, yogales en een wijnproeverij. Ga onder begeleiding van een gids door de duinen op zoek naar eetbare planten, laat de iris van je oog bekijken door een iriscopist of doop jezelf in een ijsbad. En dit is slechts het topje van de ijsberg!

Nachtvlinders
Dansen is ultieme vrijheid en onze grootste liefde. De duinen en het strand de beste locatie. Met een mix van surfers, levensgenieters en je beste vrienden dans je ‘s avonds onder de sterren. Op o.a. de muziek van The Rootsriders, My Baby en OKA. Als we samen voldaan terug struinen naar onze tent kan ik niet wachten tot morgen. Op weer een nieuwe dag vol toffe clinics met like minded people, om mijn surf te verbeteren, het eten van die andere heerlijke foodtruck uit te proberen, te lachen en chillen met mijn liefste vrienden. Eén lang weekend, living the good life. <3

Yes hier wil  jij bij zijn!
Hoe? Like Meet You at the Bridge, deel de post (zichtbaar!) beantwoord de volgende vraag en win twee weekend kaarten.

Wat is de eerste surf spot (naam van de plaats) die we tijdens onze reis bezochten?

Zolang er geen goed antwoord gegeven is komt er elke dag een aanwijzing bij. Good luck!

surfana festival

surfana festival

surfana festival

surfana festival

surfana festival

surfana festival

surfana festival

surfana festival