Begin 2015 maakten wij de keuze om onze droombaan te creëren en de reis blog Meet You at the Bridge op te zetten. Geïnspireerd door de succesverhalen van reis bloggers die ons voor gingen sprongen we in het diepe. De beste keuze ooit. Elke dag doen we wat we het liefste doen: reizen, schrijven, fotograferen, filmen, ontdekken en creëren. Nog steeds laten we ons onderweg inspireren door mooi geschreven verhalen, prachtige foto’s en dreamy video’s van mede reis bloggers. We hebben onze 15 meest favo Nederlandse reis blogs voor je geselecteerd!

Freewheel Stories

freewheel stories
Max & Tom zijn twee creative video professionals uit Amsterdam. In juni 2015 zijn ze per fiets uit Amsterdam vertrokken met de missie om de onontdekte verhalen die de wereld te bieden heeft in film te vangen. Ze ruilen hun video skills voor eten en onderdak. Elke keer als ik de site bezoek en films of verhalen met portretten bekijk heb ik kippenvel. Super inspirerend! Wat deze mannen doen, doet er toe. Check it out!

What About Her
Als ik iets belangrijk vind zijn het mooie, dromerige foto’s. Beelden en woorden die je meeslepen een land of cultuur in. Bijzondere bestemmingen, inspirerende verhalen, fantastische filmpjes, mooie outfits en haren. What about her has it all!

Wander-lust
Sarah & Elke zijn twee bijzonder knappe en stylish hippies uit Amsterdam. Hun blog wander-lust is een inspirerende mix van avontuurlijke reistips met dromerige boho chique foto’s, bucketlist bestemmingen, fijne essentials, duurzame hotels en tips voor de beste hidden gems en hotspots.

Eighty7
’87 is Eva’s geboortejaar. Ze is  visual story teller met een passie voor reizen, schrijven, analoge camera’s en oog voor detail en dat zie je terug in haar prachtige blog.

Karlijn Travels
Frans-Polynesië, de Cook Islands of de Seychellen Karlijn Travels naar de meest ongelofelijke paradijselijke bestemming. Be inspired om ook de mooiste uithoeken van de wereld te ontdekken. Dream, plan, escape!

My Travel Secret
Sigrid heeft een voorliefde voor actieve trips door (Zuidoost-)Azië en citytrips in Europa. De natuur, cultuur, de mensen en het lekkere eten wat haar zo aan trekt is mooi weerspiegeld in haar blog!

Destination Xploration
Explore & play the responsible way! Suzanne is de ambassadeur van avontuur en advocaat voor duurzaamheid. Destination Xploration is een verdiepings- en slow travel blog over avontuurlijke reis bestemmingen. Free diven, de wereld per zeilboot overliften en bestemmingen ontdekken door er te wonen.

Your Little Black Book
Anne LOVES hotspots, goed eten en reizen. Ze wordt bijna elke week wakker in een andere stad.  YLBB voor uiteraard de hipste hotspots in Amsterdam, maar ook Londen, Parijs, New York, Bangkok etc. Check deze social influencester!

Moderne Hippies
A little more then travel. Moderne Hippies is een site waar ik uren op kan doorklikken. Gemaakt door een team van vrije geesten die geloven dat hoe we leven anders kan. Met inspireerde foto’s en verhalen laten deze levensgenieters zien hoe je streeft naar een vrij, avontuurlijk & bewust leven.

Reizen met de trein
Wegdromen terwijl je vanuit het raam de mooiste landschappen die de wereld rijk is in je opneemt. Reizen per trein is niet alleen een ervaring op zich, maar ook een milieuvriendelijke manier van reizen. Nick (fotograaf) en Kirsten (journalist) leerden elkaar kennen op een nachttrein ergens tussen Zwitserland en Italië. Hun liefde voor reizen, treinen en voor elkaar resulteerde in een mooie groene reis blog over slow travel, cultuur en reizen per trein.

We Are Travellers
Na haar eerste backpack avontuur in Brazilië raakte de Amsterdamse Roëll (de oprichtster) verslaafd aan reizen. Inmiddels heeft ze samen met een team diverse reis bloggers één van de meest complete reis blogs gecreëerd. Van bijna elke bestemming lees je op We Are Travellers alle ins en outs. Check We Are Travellers altijd voor je op reis gaat!

Backpacken In Azië
Ga je backpacken in Azie? Dan is dit een handige reisgids voor als je snel aan informatie wilt komen. Roger (de oprichter) geeft je een compleet overzicht van de leukste backpack routes, bezienswaardigheden en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

De reizende vegetariër
Als reizende vegetariër reist Danique de wereld rond en deelt haar reiservaringen en de fijnste plekken om (vegetarisch) te eten. Naast heerlijke recepten en mooie reisverhalen lees je hier ook handige tips voor reizen als vegetariër.

Stop and Stare
Een road trip naar Kyrgyzstan? Liftend door Europa? Of op de bonnefooi reizen door Iran? Van dit soort trips ver weg van de massa en buiten de gebaande paden gaat mijn hart sneller bonken. Vanuit alle hoeken van de wereld lees je op Stop and Stare inspirerende reisreportages geschreven door een vast team van travel writers.

Travellust
Lisette neemt je mee naar de mooiste plekken: Van strand hoppen in Brazilië tot fietsen in Berlijn en road trippen door Marokko. Naast persoonlijke reisverhalen deelt ze tips over must do’s, kostenplaatjes, backpacken en toffe reisroutes.

Droomplekken
Corno van der Berg reist al twintig jaar de wereld rond. Hij bezoekt wereldsteden, bijzondere eilanden en unieke natuurgebieden. Als je op zoek bent naar een nieuwe droom bestemming dan is de kans heel groot dat je hem hier vindt.